Waar en hoe

Waar

Praktijk

Gennep (Hoekweg 138)

Dit is mijn praktijklocatie aan huis met voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur. Met het OV te bereiken via het busstation Gennep of de bushalte aan de Heijense weg (beide 15min lopen).

Bij u thuis?

Bij voorkeur geef ik de behandelingen bij mij in mijn werkruimte. Hier kan ik de perfecte sfeer, geur en temperatuur creeren voor de beste beleving van de behandeling.

Ik kan, indien echt noodzakelijk, ook bij u thuis of op het werk komen!

Ik ben in het bezit van een mobiele massagetafel, stoel en mat. Bent u zelf minder mobiel of heeft u geen zin of tijd om te reizen na een heerlijke massage, dan is het mogelijk dat ik op locatie kom.

Zorg er dan voor dat u een rustige, ruime ruimte heeft, die warm genoeg is en waar u niet gestoord wordt door bijvoorbeeld de TV van de andere huisbewoners of de loslopende hond. Eventuele parkeerkosten worden extra in rekening gebracht.

Neem voor de overige voorwaarden contact me met op!

Hoe

Respect en hygiëne staan voorop. Voorafgaande aan de massage zal ik met u in gesprek gaan wat u wil en wat u kan verwachten. Hoe verloopt een behandeling? Zijn er misschien pijnlijke plekken die niet behandeld mogen worden?

Heb respect voor de conditie van uw lichaam. Wanneer het lichaam niet in goede conditie is door bijvoorbeeld griep, koorts of een ernstige verkoudheid, dan mag u niet gemasseerd worden. Hetzelfde geldt als u last heeft van ontstekingen, steenpuisten of wanneer u uitgeput bent. Als u twijfelt of u gemasseerd mag worden, neem dan contact op met uw (huis)arts. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om symptomen, aandoeningen en blessures te vermelden. De praktijk is niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van cliënten die hebben verzuimd dit te benoemen.