Vanaf 03 maart 2021 mag de praktijk weer open!

Bron: pixabay.com

Hoera! Er is licht aan het einde van de tunnel! Vanavond, exact een jaar na de eerste COVID-19 besmetting in Nederland, hoorden we allemaal van Minister-president Mark Rutte dat er vanaf woensdag 03 maart weer versoepelingen gaan gelden. We krijgen voorzichtig meer lucht tijdens de lockdown. De contactberoepen, waaronder ik als massagetherapeut val, mogen weer aan de slag! Daarbij is vooraf reserveren, zoals het altijd al was, verplicht.

Maar… mijn praktijk is (was?) tot nu toe voornamelijk in de avonduren open en de avondklok blijft gelden tot en met 15 maart. Dat geeft nog niet heel veel ruimte, maar ik ga flexibel proberen te zijn en mijn uren wat verschuiven zodat jij op tijd weer thuis kan zijn.

Heb je behoefte aan een massage, laat me dan je wensen weten! Ik pas mijn tijden voor jou graag aan, want we hebben er zo lang op moeten wachten! Het een en ander zal ik moeten overleggen en de mogelijkheden bekijken, maar een oplossing en geschikt moment zullen we vast vinden!

Zorg dat je de geldende regels volgt en je de afspraak afzegt bij klachten. Hiermee kunnen we verspreiding van het COVID-19 virus voorkomen en er samen voor zorgen dat we niet weer in een lockdown komen en de praktijk weer gesloten zal worden.

Hopelijk zie ik je snel weer!

Warme groet,

John
Uw Massagetherapeut