Nog zeker tot en met 02 maart 2021 gesloten

Helaas kondigde Mark Rutte vanavond tijdens de persconferentie aan, dat de huidige lockdown nog voortgezet wordt tot en met ten minste dinsdag 02 maart 2021. De verschillende massages die ik nu aanbied kan ik nog steeds niet geven. En dat terwijl jullie deze massage zo goed zouden kunnen gebruiken om de stress die in je lichaam zit te verlagen. Helaas… ik kijk uit naar het moment dat ik jullie weer in mijn praktijk in Gennep of Blerick mag ontvangen!

Het goede nieuws is dat ik zo weer meer tijd krijg om te studeren! Mijn opleiding tot Vitaliteitscoach vordert enorm! Zorg ervoor dat je batterij niet teveel leeg loopt. Voorkomen is beter dan genezen. Daarnaast staat de studie tot Orthomoleculair Therapeut nog op de planning! Wat dat betreft; leuke vooruitzichten! Deze beide diensten kan ik ook zonder fysiek contact uitvoeren, dus dat biedt perspectief voor de toekomst.

Vitaliteit
Bron: pixabay.com

Ik heb reeds contact opgenomen met diegene die alweer een afspraak gepland hadden staan. Helaas, maar enorm bedankt voor jullie vertrouwen! Ik voorzie dat wanneer het weer toegelaten wordt om behandelingen te geven, er veel vraag naar zal zijn. Wil je zeker zijn van je plekje, reserveer die dan nu alvast! Mocht de lockdown toch weer verlengd worden neem ik uiteraard contact met je op!

Stay safe!

John
Uw Massagetherapeut