Nieuwe tarieven; prijzen aangepast

Gezondheidspraktijk Derks heeft per 01 september 2021 zijn tarieven aangepast. De vorige tarieven stonden al vast sinds de opening van de praktijk in februari 2019.

Intussen is er veel ervaring opgedaan en bijgeleerd (zoals Vitaliteitscoaching) en wordt er ook vandaag nog gestudeerd (zoals Orthomoleculair Therapeut over voeding en suppletie). Ook ben ikzelf druk bezig met het verbouwen en opzetten van de nieuwe werkruimte. Dit allemaal om de klanten nog meer en beter van dienst te kunnen zijn en de oorzaak van problemen blijvend weg te nemen. Ik word zo steeds beter in mijn vak en blijf ik mijzelf ontwikkelen.

Er is ook een abonnementsvorm bijgekomen. Naast de abonnementen voor 5, 10 en 15 uur is er nu ook eentje voor 20 uur; die gaat je nog meer korting opleveren, als jij je lichaam regelmatig goed laat onderhouden en klachtenvrij wil blijven.

De nieuwe tarieven zijn te vinden op de pagina: Wanneer en hoeveel.

Voor klanten die reeds een afspraak hebben staan na 01 september 2021, maar die gemaakt is voor 01 september 2021, geldt uiteraard nog het oude tarief. Zo kom je niet voor een verrassing te staan! Voor alle nieuwe afspraken gemaakt vanaf 01 september 2021 geldt het nieuwe tarief.

Zie ik je snel?

Warme groet,

John
Uw Massagetherapeut; pak klachten bij de oorzaak aan!