Moeder Natuur laat van zich horen: welke les leren we nu?

Ik voel de behoefte om wat te delen. Momenteel worden we overrompeld door wateroverlast. We denken terug aan begin jaren ’90.

Tijdens een Holistic Pulsing behandeling vertel ik altijd, dat water zo krachtig is. We hebben het nodig. We moeten voldoende drinken en onszelf hydrateren. Het is zacht, lekker, voor Nederlanders altijd beschikbaar.

Maar ik vertel ook dat water zo krachtig kan zijn! Ik benoem altijd het voorbeeld van een schip wat door de Maas vaart en waarvan de golven tegen de maaskeien uiteen spatten. Water kan verwoestend zijn. Bij een pulsing behandeling kan het vocht in je lichaam (je lichaam bevat zo’n 65% vocht) ook op plekken komen waar ik als masseur met mijn handen niet bij kan. Het golfje komt overal; denk maar aan een steentje wat je in het water gooit; dat kan zoveel impact hebben!

Moeder Natuur, en haar elementen; Water, Lucht, Aarde en Vuur… Regen en overstromingen, branden, storm, aardbevingen… We hebben er geen controle over. COVID-19 verspreidt zich door de lucht.

Welke les wil Moeder Natuur ons leren?

Ik wens iedereen die nu getroffen wordt, door welke vorm van natuurgeweld, enorm veel sterkte!

John Derks
Uw Massagetherapeut

Foto: L1 L1.nl https://l1.nl/l1mburg-centraal-14-juli-2021-165586/

#wateroverlast #Limburg #noodweer #regen #water #natuur