Gezondheidspraktijk Derks stopt bij Kazerne12 in Venlo

Volg jouw pad!
Volg jouw pad!

Adem in… adem uit…! Gezondheidspraktijk Derks stopt op locatie Kazerne12, maar blijft gewoon open op locatie Gennep! Iedereen is daar nog steeds welkom voor de heerlijke behandelingen die ik aanbied. Alleen… de dinsdagavond in Venlo, bij Kazerne12, komt na zo’n 2,5 jaar te vervallen. Per december 2021 zal ik die locatie niet meer aanbieden als mogelijkheid voor mijn behandelingen. Ik heb nog enkele plekken vrij in de maand November 2021! Maak snel een afspraak!

Keuzes maken kan lastig zijn

Na veel wikken en wegen heb ik besloten om afscheid te nemen van de locatie inpandig bij Kazerne12 in Blerick. Dit was geen makkelijke beslissing, maar wel de juiste voor mijn gevoel. Ik wil mij volledig focussen op de ontwikkeling en groei van mijn praktijk in Gennep. Daar is iedereen uiteraard altijd welkom!

Bedankt!

Ik wil via deze weg al mijn klanten die op deze locatie kwamen bedanken voor hun vertrouwen in mij. Graag nodig ik je uit in Gennep om de complete totaalbeleving te ervaren waarbij ik werk met kleur, geur, sfeer, licht en geluid; dat maakt de behandeling nog meer bijzonder! Ook bedank ik het team van My35′, Kazerne12 en alle collega-huurders; het was prettig samen te werken en ik heb er zeker veel van geleerd!

Toekomst

Momenteel volg ik de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut. Een mooie aanvulling op de Ayurveda; ik ben van mening dat voeding veel voor je kan betekenen bij het wegnemen van de oorzaak van klachten! Dit ga ik inmengen met de behandelingen die ik al geef om jezelf nog energieker en meer in balans te voelen, door nog meer de oorzaak van klachten bij de bron aan te pakken! Graag ga ik met je in gesprek!

Nogmaals dank aan iedereen die ik op mijn locatie bij Kazerne12 heb ontmoet en op mijn pad gekomen zijn! Volg zelf ook jouw pad!

Tot snel! Warme groet,

John