Thaise Yoga Massage

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat Thaise Yoga Massage uit een zorgvuldig op elkaar afgestemde massage in een combinatie van yoga, mindfulness/meditatie en acupressuur. Yoga en acupressuur zorgen voor het in beweging zetten, mindfulness/meditatie voor het verstillen. Door deze combinatie is de Thaise Yoga Massage een massage die heel diep door werkt met veel gezondheidsvoordelen als gevolg.

Net als de Ayurveda uit India zien de Thai ziekte als een disbalans in lichaam en/of geest. Thaise Yoga Massage helpt beide weer in balans te brengen. Het creƫert de ruimte, rust en bewustwording die de basis vormen voor ontspanning en herstel.

Het verschil met andere vormen van massages is dat bij de Thaise Yoga Massage de masseur en ontvanger van de massage beide continu in beweging zijn. Het zorgt voor ontspanning en beweging in een!

Deze massage wordt uitgevoerd op een matras op de grond. De ontvanger blijft gedurende de massage gekleed. De ontvanger kan in verschillende uitgangsposities liggen of zitten:

 • Rugligging
 • Buikligging
 • Zijligging
 • Zittend

De masseur werkt met handen en voeten om druk uit te oefenen te stretchen / rekken. De rekoefeningen in de Thaise Yoga Massage helpen om:

 • vastzittende gewrichten los te maken
 • flexibiliteit te vergroten
 • spierspanning te verlichten
 • interne organen te stimuleren
 • het energiesysteem in balans te brengen

Mogelijkheden:

 • 60 minuten
 • 90 minuten

Reacties van klanten

Nicole: “Gisteren ben ik bij Gezondheidspraktijk Derks geweest voor een Thaise yoga massage, nadat ik al eens eerder voor een Ayurvedische massage was geweest. John is een prettig persoon, die alles fijn uitlegt. Hij heeft de tijd voor je en je merkt dat hij hart voor het masseren heeft.
De massage voert hij met respect uit. Ik voel me helemaal op mijn gemak en zal ook zeker nog eens terug gaan.

Na de massage voelde ik me heerlijk ontspannen en soepel en ook vandaag nog. Zeker een aanrader!

Bedankt John!”

Susan van de Ven – Klabbers: “Bij John geweest voor een Thaise Yoga Massage. Na 12 jaar zoekende te zijn geweest was dit de eerste keer dat ik ook echt het gevoel had – en nog heb – dat mijn pijnlijke gewrichten en spieren (fibromyalgie) eindelijk wat verzachting heeft gegeven. Ook zeer vriendelijk ontvangen door John met goede uitleg. Ik kom dan ook zeker terug!”

Diny Stevens: “Ik heb de Thaise Yoga Massage mogen ervaren. John legt van tevoren alles goed uit en ik voelde mij erg op mijn gemak. John is zelf heel ontspannen en heel relaxt bezig tijdens de massage. Ik heb mij gisteren erna, maar ook vandaag nog, heerlijk heb gevoeld, lekker ontspannen en op mijn gemak.

Al met al een stevige massage, maar voor herhaling vatbaar en fijn om die te hebben ervaren. John je bent goed bezig, ga zo door!”