Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage welke zich richt op nek, schouders, rug, armen en handen ter preventie en behandeling van klachten. De massage wordt gegeven in een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel.

De massage duurt relatief kort (ca. 20 minuten) en u kunt uw kleding gewoon aanhouden. Dat maakt hem erg toegankelijk. Deze vorm van massage is vooral zinvol voor mensen die langdurig in eenzelfde houding werken; denk aan kantoor/computer werk, maar ook wanneer u veel en lang in de auto zit. Of wat denkt u van het dragen van uw rugtas, wanneer u de route Gennep – Vierlingsbeek wandelt van het Pieterpad? De praktijk ligt vlak langs de route! 

Stoelmassage zorgt voor een betere doorbloeding in het lichaam en geeft rust en ontspanning van spieren. Hierdoor gaat u zich fitter gaat voelen en zal uw concentratievermogen verbeteren.

Mogelijkheden:

  • 30 minuten

Reacties van klanten

Linda: “Fijne verkwikkende massage. Ook mijn spanningshoofdpijn werd aangepakt. Super resultaat. Dankjewel

Anton Kuypers: “Prima behandeling. Duidelijke uitleg vooraf. Goede preventieve maatregel vanwege het vele werk achter het bureau. Zou eigenlijk meerdere malen per jaar moeten plaatsvinden om klachten voor te zijn.

André Heijstek: “Heerlijk om tijdens onze co-workdag even een half uurtje te kunnen ontspannen en alle stijve spieren weer even los te krijgen

Diny Stevens: “Ik heb kennis mogen maken met de stoelmassage. Tijdens de stoelmassage voelde ik mij heel relaxt en voelde de doorstroming.
 

Ik vond dat je het op een heel professionele manier deed. De dagen daarna vond ik dat ik mij een stuk rustiger voelde. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Ga zo door John, je bent goed bezig!

Anoniem: “Vandaag een heerlijke stoelmassage gehad van John. Hij weet duidelijk wat hij doet, en ik was dan ook, na de behandeling, heerlijk ontspannen.”

Anoniem: “Op het werk een stevige stoelmassage gehad. John geeft steeds goede uitleg over hoe en wat. En hij weet de plekken die aandacht verdienen goed te vinden. Ik kan er weer tegenaan!”
 
Lisanne: “Voor mij de eerste stoelmassage en deze heb ik als erg fijn ervaren. Vooraf werd precies besproken wat ik kon verwachten en dat het wel gevoelig mocht zijn, maar niet pijnlijk. Heel fijn om dit van tevoren te weten. Zeker voor herhaling vatbaar!