Reiki

Als Reiki-master werk ik tijdens elke behandeling impliciet met Reiki en energie. Wil je echt ervaren hoe het werken met energie voelt, dan adviseer ik je een Chakra Energie Massage.

Ik verzorg momenteel geen aparte, losse Reiki stoel- of tafelbehandeling of Reiki behandelingen op afstand.

Wat is Reiki

Rei staat voor universeel, Ki voor energie. Reiki is dus universele energie. Misschien ken je het boek van Hans Peter Roel – Ki; kracht van binnenuit? Hij neemt je in dit verhaal mee om Ki te leren kennen. Ki is de natuurlijke kracht die in ieder van ons huist en ons helpt bij een krachtig en energiek leven. Het  is geen hoogdravende filosofie, maar een eenvoudige en praktische manier om in je kracht te komen. Je zult verbaasd zijn over de innerlijke kracht die in je huist. Reiki stimuleert het zelf genezend vermogen van je lichaam.

Een Reiki behandeling

Tijdens een Reiki behandeling wordt gewerkt met de handen. Dit werkt door kleding heen. Het kan zijn dat je op een stoel gaat zitten of op een behandeltafel ligt. De behandelaar zorgt als doorgeef-luik van de universele energie om de client te behandelen. De energie wordt in je aura en chakra’s gebracht, die verbonden zijn met je fysieke lichaam maar ook met je emotionele, mentale en spirituele lichamen. De behandelaar kan eventuele fysieke, emotionele, mentale of spirituele blokkades opmerken en samen met jou bespreken.

Wanneer Reiki?

Je Lichaam Is Je Tempel. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van je fysieke en je geestelijke lichaam. Wanneer je dit niet doet, mag je er ook niet alles van terug verwachten. Het lichaam kent waarschuwingssignalen en als je daar niet naar luistert dan zal ook Reiki je niet meer kunnen brengen dan tijdelijke verlichting.

De behandelaar is geen dokter. Reiki is ook niet bedoeld als vervanging van de reguliere geneeskunde, maar kan wel aanvullend werken.

Redenen om een Reiki behandeling te nemen:

  • Ontspanning
  • Nieuwsgierigheid
  • Er zijn geen alternatieven meer voor je klachten
  • Onderhoud van je lichaam
  • In balans brengen van lichaam en geest
  • Het kan verlichting geven van pijnklachten als hoofdpijn

Reiki behandelingen kunnen dus niet alleen verlichting geven aan je klachten maar geven ook versterking aan je lichaam en geest.

Voor vragen neem contact op. Raadpleeg ook altijd uw arts!