Ontspanningsmassage

Wanneer je wil loskomen van de dagelijkse stress in lichaam en geest is een ontspanningsmassage de perfecte manier om dat te bereiken. Laat het lichaam weer ervaren hoe het voelt om ontspannen te zijn.

Deze massage wordt uitgevoerd met een heerlijk geurende olie en indien gewenst een ontspannen muziekje op de achtergrond.

De massage richt zich voornamelijk op spieren en spiergroepen. Daarom is de massage ook geschikt om klachten in de spieren te behandelen. In combinatie met Klassieke Massage (een activerende manier van masseren om de doorbloeding te bevorderen door met strekkingen en kloppingen te werken) kunnen spierknopen en verstijvingen behandeld worden. Sportmassage of Zweedse massage zijn synoniemen van deze met Klassieke Massage gecombineerde massagevorm.

Gebieden die meegenomen worden kunnen worden tijdens deze behandeling: voeten, benen, armen, rug, nek, schouders. Buik, borstgebied, hoofd en gezicht zitten niet standaard in deze massage, maar kunnen naar wens wel toegevoegd worden.

Mogelijkheden:

  • 60 minuten
  • 90 minuten

Reacties van klanten

Laura Philipse: “De massage vond ik erg prettig. De tafel lag prima, de achtergrondmuziek was aangenaam en het was lekker warm in de ruimte. John stemde goed af op mij dmv vragen te stellen.

Greetje de Witte: “Heerlijke ontspanningsmassage gehad, nawerking heeft nog lang nagesudderd. Aanrader!!”

Ciel Steegs: “De ontspanningsmassage was erg prettig. John is rustig en professioneel. Hij checkt geregeld of alles nog goed verloopt. Ook na de massage is er nog ruimte om te evalueren en om evt vragen te stellen. Kortom; voor herhaling vatbaar!

Anke van Leeuwen: “Dankjewel John voor jouw fijne ontspanningsmassage. Ik voelde en merkte dat je je goed afstemde op mij als persoon; in wie ik ben en wat ik op dat moment nodig had. Dat was erg fijn. Een mooi talent van jou (het zo goed kunnen afstemmen op anderen) dat jouw massages zeker ten goede komt. Want ik voelde me hierdoor direct op m’n gemak en kon de massage in alle rust ontvangen.

Martien Derks: “Nadat ik in een eerder stadium al eens een geweldige klassieke massage heb gehad van John, ging ik deze keer voor de ontspanningsmassage.

Vooraf nam John ruim de tijd om uitleg te geven wat de ontspanningsmassage precies in ging houden. Fijne ontspannen sfeer, met ’n rustig muziekje op de achtergrond.

Tijdens de massage stond het vrij om vragen te stellen en werd dit op een rustige manier uitgelegd door John .

Ik heb genoten van een heerlijke ontspanningsmassage die zeer zeker de moeite waard is en ik iedereen van harte aan wil bevelen.