Lomi Lomi massage

Aloha
Bron: pixabay.com

Er bestaan verschillende soorten en stijlen Lomi Lomi massage. De massage die ik geleerd heb is beter bekend als de “Kahu Abraham Kawaii Stijl Lomi Lomi massage“, ook wel “Temple Style Lomi Lomi” genoemd. Dit is een traditionele Hawaiiaanse massage.

De Lomi Lomi massage die ik aanbied is een volledige lichaamsmassage, een behandeling die in totaal ca. anderhalf uur duurt. Het lichaam wordt gemasseerd met de onderarmen en handen in lange, vloeiende bewegingen langs het volledige lichaam, van top tot teen in één beweging. Hierdoor lig je ook naakt op de massagetafel, zodat de lange strijking niet onderbroken wordt door door stof van het ondergoed, maar uiteraard blijven intieme delen altijd afgedekt. Deze gebieden worden bij mij nooit behandeld. De massage is discreet en wordt besproken met en afgestemd op jou.

Deze massage brengt body, mind en gevoel in verbinding en balans. De massage is een combinatie van aandachtige aanraking en wordt uitgevoerd in flow, als een dans, waarbij ik als masseur continue in contact ben met jou. De bewegingen vloeien voort uit de Hula dans en de Flying Dance-meditatie (Ka’aleleau). De bewegingen zien eruit als dansbewegingen en als bewegingen uit de Oosterse vechtkunsten. Dit zorgt voor een meditatieve ontspanning waardoor je in een diepe rust komt en de eventueel aanwezige stress beter los kan laten. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd en de spieren worden ontspannen. De bloedsomploop en lymfe stelstel worden gestimuleerd en zo worden afvalstoffen uit je lichaam verwijderd. Doordat verschillende delen van je lichaam opnieuw tot een geheel met elkaar verbonden worden zal de energiestroming balanceren.

Breng je lichaam terug in balans!

Mogelijkheden:

  • 90 minuten
  • 120 minuten
Hawaii
Bron: pixabay.com