Klassieke massage

De klassieke massage is een van de oudste vormen van massage die wij kennen, ook wel bekend als “Zweedse massage”. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, waaronder petrissage (kneden) en tapotement (hakken, kloppen, slaan) en ontstaat er een reactie die tot herstel, evenwicht en vernieuwde energie kan leiden. Het is een activerende massage en werkt dieper in op de spieren dan de ontspanningsmassage.

Deze massage is wat steviger dan de ontspanningsmassage en wordt uitgevoerd zonder olie. Wanneer er klachten zijn in bijvoorbeeld nek/schouders zal ik de ontspanningsmassage beginnen met een stuk Klassieke Massage om vervolgens de warmte zijn werk te laten doen en later in de ontspanningsmassage, met olie, terug te komen en het gebied te ontspannen.

Mogelijkheden:

  • Ik kan Klassieke Massage toepassen tijdens de ontspanningsmassage.

Reacties van klanten

Wilco: “John is een prettige vent met een open en welkome uitstraling. De massage was vakkundig en heb ik als prettig ervaren. Hij stemde met me af over de intensiteit van de massage en heeft dit vervolgens goed opgepakt.”

Gerard ten Haaf: “John, hartelijk bedankt voor de heerlijke ontspannende massage die je met veel warmte en aandacht hebt gegeven. De massage was zonder olie deze keer en dat is echt een geweldige ervaring. De tijd vloog voorbij en na de massage voelde mijn hele lichaam zeer ontspannen aan. Ik heb er enorm van genoten! Bij deze wil ik John aanbevelen bij eenieder die ook een volledige ontspanning van lichaam en geest wil ervaren.”

Anoniem: “Op een rustige manier en in ‘contact’ met de klant heeft John de massage gegeven. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.”

Martien Derks: “De eerste massage die ik van jou mocht ontvangen , en zeker niet de laatste.  Je hebt het goed en rustig gedaan, je vertelde precies (zowel voor als tijdens de massage) wat je ging doen en waarom! Dankjewel!”