Waar en hoe

Waar

Er zijn twee praktijklocaties:

Routebeschrijving locatie Venlo: Kazerne 12 Blerick

 

 

 

 

De massageruimte bevindt zich in het pand van Kazerne 12, waar ook My35′ Blerick zich bevindt.

Bij binnenkomst kun je plaatsnemen aan de grote ronde tafel. Ik zal je daar komen ophalen voor de behandeling.

Vanuit Blerick, rijd onder het spoor door en neem op de rotonde de eerste afslag. Voor het pand en aan de zijkant, waar ook de ingang is, zijn parkeergelegenheden.

Klik op de onderstaande kaart om deze te vergroten. 


 

 

 

 

Bij u thuis?

Daarnaast kan ik ook bij u thuis of op het werk komen!

Ik ben in het bezit van een mobiele massagetafel, stoel en mat. Bent u zelf minder mobiel of heeft u geen zin of tijd om te reizen na een heerlijke massage, dan is het mogelijk dat ik op locatie kom.

Zorg er dan voor dat u een rustige, ruime ruimte heeft, die warm genoeg is en waar u niet gestoord wordt door bijvoorbeeld de TV van de andere huisbewoners of de loslopende hond. Eventuele parkeerkosten worden extra in rekening gebracht. Neem voor de overige voorwaarden contact me met op!

Hoe

Respect en hygiëne staan voorop. Voorafgaande aan de massage zal ik met u in gesprek gaan wat u wil en wat u kan verwachten. Hoe verloopt een behandeling? Zijn er misschien pijnlijke plekken die niet behandeld mogen worden?

Heb respect voor de conditie van uw lichaam. Wanneer het lichaam niet in goede conditie is door bijvoorbeeld griep, koorts of een ernstige verkoudheid, dan mag u niet gemasseerd worden. Hetzelfde geldt als u last heeft van ontstekingen, steenpuisten of wanneer u uitgeput bent. Als u twijfelt of u gemasseerd mag worden, neem dan contact op met uw (huis)arts. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om symptomen, aandoeningen en blessures te vermelden. De praktijk is niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van cliënten die hebben verzuimd dit te benoemen.